sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Onhan täs näitä päiviä!

Tsaau!

On muutama hetki vierähtäny siitä ku oon viimeks kirjotellu, tosin ohan täs näitä päiviä. Ainaki 4 vielä. Viimeset pari viikkoo on ollu aivan mahtavia täällä. Meillä oli ehkä vähä hidas startti tääl ja vähä liia myöhää alettiin tutustua ihmisii ja opittii tuntee paikkoja. Viimesen parin viikon aikana ollaan Merin kans hengailtu tosi paljo Salesianin ihmisten kans. Ollaan käyty pelaas lentopalloa, istumas iltaa ja katottiinpa jääkiekkoaki Salesianissa yks ilta!

Töissä on kokoajan helpompaa. Alkaa muistaa jo lastenki nimiä ja lapset tulee jutteleen innolla. Lapset yrittää paljon rohkeemmin puhua englantia ja mikäs sen parempi tapa on oppia. Vähä turhauttaa ku nyt vasta on alkanu pyörimään tää homma täydellä teholla täällä. Muuten duunis on tosi pitkälle samaa juttua. Paljo jalkapalloa ja muita ulkopelejä. Frisbeegolffia ollaan jonkinverran pelattu lasten kans ja osa tykkääkin siitä tosi paljo! Oon yrittäny opettaa korttipelejä lapsille ja muille ohjaajille, hyvin vaihtelevalla menestyksellä. Toiset lapset tykkää tosi paljo ja toiset ei. On vähä hassua ku ei täällä muuten pelata normi korteilla juuri ollenkaan.

Viime viikonloppuna käytii järvellä tässä lähellä, oli aivan maaginen sää. Aurinko paisto pilvettömältä taivaalta ja suomipojalla oli vähä tukavat oltavat. Lämpömittari näytti auringos +31,2 astetta.. Sieltä bongattii minigolfrataki ja päästiin ratkomaan kuka on paras pelaaja. No siitä ei loppupeleissä jääny epäilystäkään..

Nyt lauantaina oltiin pelaamas frisbeegolffia parin työkaverin ja Merin ja Paulan voimin. Taisi olla uus laji koko porukalle, mutta on sitä pahempaakin nähty. Sää oli lauantaina mitä mahtavin ja frisbeegolf kierroksen jälkeen jäätiin istuskelemaan nurmikolle ja miettimään maailman menoa. Lauantai iltana oli myös Tsekki-Latvia jääkiekkomatsi, jota siirryimme katsomaan asianmukaiseen ravintolaan. Meno oli ku suomessa sporttibaaris ku Tsekki teki maalin. Hirvee meteli!

Mitä täs ny sanois. Työporukka on aivan huikee. Toki vapaaehtosia on salesianis tosi paljo ja se, että joka päivälle on uudet naamat mahdollistaa sen, että oppii tuntemaan tosi ison joukon porukkaa. No vielä 3 työpäivää jäljellä, sit pitäs lähtee Prahan kautta suomeen. Ei auta ku ottaa kaikki irti mitä lähtee!

-SJädee
Ihan selkee kesä
Brnon toiseksi paras suomalainen minigolfpelaaja

1 kommentti:

  1. Juhuu! Vähiin käy ennenkuin loppuu - nauttikaa vielä kesän tunnusta siellä, täällä ilmat viileneeeeee :(

    VastaaPoista